Lediga tjänster

Undersköterska till GHP Urologcentrum Stockholm

Vi har varit verksamma i Stockholmsområdet under 15 år. En av våra undersköterskor går nu i pension och vi söker hennes efterträdare. Vi ser gärna att Du arbetat några år som undersköterska på en läkarmottagning. Det är inte ett krav att du arbetat inom vår specialitet, du kommer att utbildas på plats, dock ser vi helst att du har erfarenhet från en öppenvårdsmottagning.

Vi utför det mesta inom urologi, en stor del av våra patienter kommer till oss med miktionsbesvär vilket vi utreder och behandlar. För att behandla de besvär som beror på godartad prostataförstoring (BPH) erbjuder vi behandling med vattenånga, sk Rezüm-metoden, vilken vi är först med i Sverige att utföra. Rezüm har visat sig vara en mycket framgångsrik behandlingsmetod med bra resultat.

I vår strävan att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård söker vi Dig som med stort intresse och engagemang tar Dig an de arbetsuppgifter som arbetet kräver. Vi uppskattar en ödmjuk och flexibel attityd och en lojal inställning då vi prestigelöst arbetar tillsammans för patientens bästa med fokus på kvalitet och säkerhet.

Vi erbjuder bra arbetsvillkor i trivsam arbetsmiljö. Mottagningen ligger i vårdhuset i Liljeholmens Galleria, centralt nära kommunikationer.

För mer information kontakta gärna Catarina Matz, VD, tel 070-9264565. Vi tar emot ansökan via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Sista ansökningsdag är den 28 januari.

GHP Urologcentrum Stockholm ingår i GHP, en svensk internationellt verksam sjukvårdskoncern som driver specialistkliniker inom utvalda diagnosområden.